Ky shqiptar është 108 vjeç por del shetë në rrugë për të blerë ilaçet e gruas së sëmurë

  • A.P /
  • 23 nëntor 2020 - 23:50
 Ky shqiptar është 108 vjeç por del shetë në rrugë për të blerë ilaçet e gruas së sëmurë

Kjo që do të lexoni më poshtë, nuk është një histori e zakonshme dashurie… Aga Xhem nga Tetova punon ende në moshën 108-vjeçare pët t’i paguar gruas së tij ilaçet.

Atë e njohin të gjithë në qytet. Megjithëse në moshë të thyer, ai punon për të paguar energjinë elektrike dhe tërë ditës rri në pazar duke shitur produkte të ndryshme, kryesisht perime apo bishtajore.

 

(Kosova Sot Online)