Koronavirusi sot në Shqipëri: Rekord shifrash me humbje jetësh dhe 645 raste të reja

  • E.K /
  • 27 nëntor 2020 - 16:30
 Koronavirusi sot në Shqipëri: Rekord shifrash me humbje jetësh dhe 645 raste të reja

Përditësimi i situatësë së Koronavirusit sot në Shqipëri:

Sipas buletinit ditor të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, në Shqipëri janë konstatuar këto shifra të infektimit me koronavirus:

Të infektuar të rinj           654 persona

Të vdekur                              18 persona

Të shëruar                         403 persona

 Testime gjithsej                2201 persona

Në përgjithësi, situate e koronavirusit dhe gjendja në spitale është si më poshtë:

Të infektuar gjithsej     36.245 persona

Të  shëruar                        17.755 persona

Të infektuar  aktivë           17.719 perona

Humbje  jete                         771 persona

Gjendja në spitale është si më poshtë:

Të shtruar gjithsej    në spitale    463    persona

Terapi intensive                                 25 persona

Në intubim                                           8 persona

(Kosova Sot Online)