Skandaloze: Babai fut foshnjen e porsalindur në qese dhe e hedhë në koshin e plehrave

  • A.P /
  • 04 dhjetor 2020 - 18:51
Skandaloze: Babai fut foshnjen e porsalindur në qese dhe e hedhë në koshin e plehrave

Një i porsalindur është br ak tisur në një qese plastike nga vetë babai i tij. Nëna e foshnjës, nga Modica i kishte kërkuar partnerit të saj ta linte në spital por ai kishte vendosur ta fuste në një qese plastike dhe ta linte pranë një koshi mbeturinash.

Më pas ai kishte telefonuar pol icinë për të denoncuar rastin se pranë koshit të mbeturinave ndodhej një foshnjë.

Falë ndërhyrjes së p olicisë dhe një ambulance, djali i vogël u dërgua në spit al dhe menjëherë u vendos në kujdesin intensiv.

Burri, 59 vjeç, është në arr est shtëpie, ndërsa foshnja është e si gurt pranë një familje të cilët menjëherë vendosën ta birësonin.

(Kosova Sot Online)