Vetëdorzohet në polici pejani që kërkohej nga policia për vjedhje

  • E.K /
  • 05 dhjetor 2020 - 15:14
Vetëdorzohet në polici pejani që kërkohej nga policia për vjedhje

Është vetëdorërzuar në polici Bleron Galani i cili po kërkohej nga Policia e Kosovës për veprën penale vjedhje e rëndë.

Madje për të PK-ja lëshoi edhe një njoftim për qytetarët që ta lajmëronin policinë në rast se hasnin në të.

“Policia e Kosovës-Drejtoria Rajonale  e Policisë në Pejë, me datë 04.12.2020, ka lëshuar kërkesë për bashkëpunim me qytetarë për arrestimin e personit të kërkuar BLERON (Ali) GALANI, i cili kërkohej për veprën penale: “Vjedhje e rëndë”. Policia e Kosovës falë bashkëpunimit me qytetarë pas publikimit të fotos së personit të kërkuar, i dyshuari me të njejtën datë është vetëdorëzuar në Stacionin Policor Pejë. I dyshuari i lartcekur është dërguar në ndalim policor për 48-orë”, ka njoftuar PK-ka.

Njoftimi plotë:

Policia e Kosovës-Drejtoria Rajonale  e Policisë në Pejë, me datë 04.12.2020, ka lëshuar kërkesë për bashkëpunim me qytetarë për arrestimin e personit të kërkuar BLERON (Ali) GALANI, i cili kërkohej për veprën penale:

“Vjedhje e rëndë”

  Policia e Kosovës falë bashkëpunimit me qytetarë pas publikimit të fotos së personit të kërkuar, i dyshuari me të njejtën datë është vetëdorëzuar në Stacionin Policor Pejë.

I dyshuari i lartcekur është dërguar në ndalim policor për 48-orë

 Rritja e besimit në Policinë e Kosovës, rritja e bashkëpunimit të qytetarëve me Policinë e tyre do të qojë në përforcimin e mëtejshëm të Policisë dhe në të njëjtën kohë edhe në rritjen e efikasitetit dhe suksesit në punët policore.

Për suksese në parandalimin e krimeve, qytetarët nuk duhet hezituar, duhet të kthehen në Polici pa uniforma dhe vetëm me bashkëpunimin e tyre si në të gjitha vendet e qytetëruara, do të arrijmë të jetojmë në një vend më të sigurt.

Policinë e Kosovës në Rajonin e Pejës po e ndihmojnë qytetarët, falënderojmë të gjithë për besimin dhe rritjen e bashkëpunimit në realizimin e planeve për të mirën e vet qytetarëve dhe vendit.

(Kosova Sot Online)