Kjo është pozita e re e Richard Grenellit

  • G.G /
  • 24 dhjetor 2020 - 13:34
Kjo është pozita e re e Richard Grenellit

Pak para se të largohet nga zyra e Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, i ka gjetur një vend pune Richard Grenellit.

Grenell është emëruar si pjesëtar i Këshillit të Memorialit Amerikan të Holokaustit.

Gjatë mandatit të Trump, Grenell kishte pozita shumë më të rëndësishme.

Ai ka qenë ambassador i ShBA’së në Gjermani, ushtrues detyre i Drejtorit për Inteligjencë Kombëtare dhe i dërguar special i Presidentit Donald Trump për dialogun Kosovë -Serbi.

(Kosova Sot Online)