Edhe të burgosurit po votojnë

  • E.K /
  • 14 February 2021 - 12:09
Edhe të burgosurit po votojnë

Si në të gjithë vendin, procesi i votimit po zhvillohet edhe në institucionet korrektuese të Republikës së Kosovës.

“Të drejtën e votës po e shfrytëzojnë edhe të burgosurat e Qendrës Korrektuese për Femra në Lipjan”, njofton SHKK, krahas fotografisë së publikuar.

Ndryshe, qendrat e votimit janë hapur në orën shtatë të mëngjesit dhe do të qëndrojnë të hapura deri në orën 19:00. Deri më tani nuk është raportuar për ndonjë parregullësi.

(Kosova Sot Online)