Kështu duket harta e Kosovës me fitoren e Vetëvendosjes

  • E.K /
  • 15 February 2021 - 11:59
Kështu duket harta e Kosovës me fitoren e Vetëvendosjes

Harta e Kosovës ka marrë ngjyrën e kuqe me fitoren e Lëvizjes Vetëvendosje, në faqen e KQZ-së që po vazhdon numërimi i votave.

KQZ ka numëruar tashmë 98.65% të votave. Lëvizja Vetëvendosje po prin e para me 48.12% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 17.30% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.14% të votave.

Ndërsa, harta duket kështu:

Aktualisht AAK ka 7.42% të votave, ndërsa ka 2.59% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

(Kosova Sot Online)