Buxhovi: Rugova ishte jashtë loje sa i përket partneritetit ndërkombëtar

  • A.P /
  • 03 mars 2021 - 21:57
Buxhovi: Rugova ishte jashtë loje sa i përket partneritetit ndërkombëtar

Historiani Jusuf Buxhovi tha se presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova ishte jashtë loje sa i përketi partneritetit ndërkombëtar.

Historiani Jusuf Buxhovi tha se Hashim Thaçi ishte partner i faktorit ndërkombëtarë së bashku me ekipen e tij.

“Partner i faktorit ndërkombëtar ka qenë Hashim Thaçi me ekipin e tij”, tha Buxhovi.

Buxhovi po ashtu tha se Rugova e ka përjetuar rëndë vrasjen e Ahmet Krasniqit si dhe që faktor kryesor u bënë Hashim Thaçi dhe UÇK’ja. 

(Kosova Sot Online)