“Nana me tension të lartë po pret “, qytetari nga Gjakova me video denoncon mungesën e mjekëve

  • E.K /
  • 25 prill 2021 - 12:44
 “Nana me tension të lartë po pret “, qytetari nga Gjakova me video denoncon mungesën e mjekëve

Gjatë mbrëmjes së djeshme në Emergjencën e qytetit të Gjakovës nuk ka pasur asnjë mjek për t’i ofruar ndihmë qytetarëve.

Një qytetar në rrjetin social “Facebook” ka publikuar një video, dhe tregon se nuk është asnjë mjek në punë për t’i ofruar ndihmë nënës së tij të sëmurë.

Ai tregon se nëna e tij është me tension të lartë, por askush nuk ka qenë për t’i dhënë ndihmën e parë.

 

(Kosova Sot Online)