Kuvendi miraton formimin e Komisioneve Parlamentare

  • E.K /
  • 26 April 2021 - 12:07
 Kuvendi miraton formimin e Komisioneve Parlamentare

Në seancën e cila është duke u mbajtur në Kuvendin e Kosovës janë miratuar edhe propozimet për emërimin e Komisioneve Parlamentare.

Me 89 vota pro, një abstenim dhe asnjë votë kundër, Kuvendi ka miratuar propozimin e Grupeve Parlamentare për emërimin e Komisioneve Parlamentare.

Pas diskutimit të pikave jashtë rendit të ditës, pyetjeve drejt ministrave dhe kryeministrit, Kuvendi ka miratuar Komisionet Parlamentare ndërsa pritet të diskutojë edhe për pandeminë.

(Kosova Sot Online)