Qeveria e Kosovës sot pritet të shqyrtojë masat anti-Covid

  • E.K /
  • 07 maj 2021 - 13:58
Qeveria e Kosovës sot pritet të shqyrtojë masat anti-Covid

Qeveria e Kosovës sot pritet të shqyrtojë masat e përgjithshme dhe të veçanta për për parandalimin e përhapjes së pandemisë COVID-19.

Kjo është një prej pikave që figuron te rendi i ditës për mbledhjen e sotme të Qeverisë, dokument ky i publikuar në media.

Mbledhja e Qeverisë do të mbahet sot në orën 15:00.

(Kosova Sot Online)