Raportohet për një sulm sek*ual ndaj një nxënësje të klasës së parë në Prishtinë

  • E.K /
  • 15 May 2021 - 16:56
 Raportohet për një sulm sek*ual ndaj një nxënësje të klasës së parë në Prishtinë

Sot në media është raportuar për një rast të dhunës seksuale në një shkollë në Prishtinë. Për këtë rast është publikuar edhe një video.

Në këtë video shihet një fëmijë, derisa i afrohet një vajze të vogël, që raportohet të jetë në klasë të parë, e cila mbahet nga një fëmijë tjetër.

Media ka kontaktuar me drejtorinë e shkollës në fjalë, por ata kanë mohuar një gjë të tillë.

Nga drejtoria e kësaj shkolle kanë thënë se shkrimi i publikuar në media nuk ka asgjë të vërtetë dhe se bëhet fjalë për diçka tjetër.

Ata kanë deklaruar se rasti është trajtuar nga Qendra për Punë Sociale dhe Policia.

“Ai shkrim nuk ka asgjë të vërtetë brenda. Ka ndodh diçka tjetër, e është proklamu dicka tjetër. Nuk ka dhunë seksuale. Asgjë prej saj nuk është e vërtetë. Është trajtu nga Qendra për Punë Sociale dhe komuniteti i policisë”, kanë deklaruar nga shkolla.

Media ka kërkuar edhe konfirmim nga Policia, por ata s’kanë kthyer përgjigje.

(Kosova Sot Online)