Ndodhë në Kosovë: Vetura për pak sa nuk i shtyp publikun që shikonin garat

  • A.P /
  • 17 maj 2021 - 18:52
Ndodhë në Kosovë: Vetura për pak sa nuk i shtyp publikun që shikonin garat

Dikur në Kosovë këto ditë janë organizuar gara me automjete që janë për terrene më të vështira.

Duket se nga këtu disa persona që ishin mbledhur për të parë këtë garë, i kanë shpëtuar më të keqes.

Në pamje shihet se automjete ngjitet në drejtim ku ishin një numër i personave të cilët ikin dhe shpëtojnë pa u lënduar.

(Kosova Sot Online)