Hoxhallarët e Shkupit: BITCOIN-i është haram

  • E.K /
  • 02 qershor 2021 - 14:24
 Hoxhallarët e Shkupit: BITCOIN-i është haram

Myftinia e Shkupit ka dalë me një qëndrim në lidhje me kriptovalutat.

Në njoftim thuhet se të gjithë dijetarët eminent, institucionet relevante dhe shtetet Islame dhe arabe ndalojnë përdorimin e këtyre llojeve të monedhave virtuale.

Kjo për shkak se ato konsiderohen si “haram”.

(Kosova Sot Online)