Dy dënime me nga 150 euro për dy shoferë që tejkaluan në vijë të plotë, rastet u publikuan në media

  • E.K /
  • 14 June 2021 - 10:37
 Dy dënime me nga 150 euro për dy shoferë që tejkaluan në vijë të plotë, rastet u publikuan në media

Policia e Kosovës përmes videove dhe fotografive të publikuara në mediat online ka pranuar informata  për pjesëmarrës në trafik të cilët kanë kryer kundërvajtje rrugore duke bërë tejkalim në vijën e plotë.

Njësitet policore menjëherë kanë ndërmarrë veprimet e nevojshme për identifikimin e saktë të kundërvajtësve, me ç ‘rast edhe u është shqiptuar tiketa sipas ligjit mbi kundërvajtjet në trafik.

Policia e Kosovës i falënderon qytetarët dhe mediat për bashkëpunimin e treguar dhe kontributin e dhënë në parandalimin e kundërvajtjeve dhe njëkohësisht apelon për pjesëmarrësit në trafik që t’i respektojnë rregullat e trafikut për një siguri më të madhe në trafik.

(Kosova Sot Online)