Zhduket një vajzë

  • E.K /
  • 14 qershor 2021 - 12:13
Zhduket një vajzë

Një tjetër statikë është shënuar në raportet e policisë për personat e zhdukur.

Më datë 10 qershor një vajzë doli nga dhe nuk u kthye më. Babai i saj vendosi që të kërkonte ndihmën e policisë.

“Ankuesi mashkull kosovar me 13.06.2021 ka raportuar se vajza e tij, me datën e cekur ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet për vend ndodhjen e saj. Njësitet policore janë duke hetuar rastin. Është informuar edhe prokurori lidhur me rastin”, thuhet në raportin ditor të policisë së Kosovës, pa u dhënë detaje tjera. 

(Kosova Sot Online)