Prindërit e 20-vjeçares kërkojnë kujdestarinë e vajzës, avokati: Në Athinë Lidya do të njihet si fëmija i vrasësit

  • E.K /
  • 24 qershor 2021 - 14:30
 Prindërit e 20-vjeçares kërkojnë kujdestarinë e vajzës, avokati: Në Athinë Lidya do të njihet si fëmija i vrasësit

Brenda pak ditëve, pritet vendimi i zyrës së prokurorit për të mitur për çështjen e kujdestarisë së Lydias, 11 muajshe.

Avokati i prindërve të Carolinës, Thanasis Harmanis , mbërriti në zyrën e prokurorit dhe paraqiti kërkesën e nënës së Carolinës, e cila kërkon të marrë kujdestarin e foshnjës, sepse ambienti është më i përshtatshëm për rritjen e saj.

“Në Athinë Lydia do të jetë fëmija i vrasësit, në Alonissos ai do të jetë fëmija që humbi nënën e saj” tha avokati Harmanis, raportojnë mediet greke.

Në deklaratën që i dha gazetarëve Harmanis tha: “Ne erdhëm për t’i paraqitur prokurorit të të miturve kërkesën për kujdestarinë ekskluzive të Lydia nga nëna e Caroline. Ne u informuam se raportet janë pozitive, veçanërisht për Alonissos.

Ne paraqitëm një kërkesë për t’i caktuar kujdestarinë nënës së Caroline sepse është mjedisi më i përshtatshëm për rritjen e saj, pasi në Athinë Lydia e vogël do të njihet si vajza e vrasësit, ndërsa në Alonissos do të njihet si fëmija që humbi nënën e tij. Deri natën e kaluar, të dy palët edhe familja e Babis Anagnastopulos edhe prindërit e Caroline ishin duke biseduar dhe bisedimet janë në rrugën e duhur”.

(Kosova Sot Online)