UNMIK si Serbia, kundër Kosovës

  • E.K /
  • 15 tetor 2021 - 17:58
UNMIK si Serbia, kundër Kosovës

Njohësi i marrëdhënieve ndërkombëtare, Sylë Ukshini ka reaguar pasi Përfaqësuesi Special i Sekretarit të Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara [OKB] për zhvillimet e fundit në Kosovë, Zahir Tanin, e ka shpallur fajtore Qeverinë e Kosovës për tensionet e shkaktuara në fund të shtatorit në veri të vendit.

Ukshini ka thënë se edhe kur Kosova administrohej nga UNMIK-u nuk kishte ndodhur që shefi i këtij misioni në Kosovë të ngrihej kaq hapur dhe kaq brutalisht kundër Kosovës.

(Kosova Sot Online)