Dokument/ AKP-ja nis procedurë disiplinore ndaj zyrtarit të saj, gazetari sjell detaje të reja

  • G.G /
  • 02 November 2021 - 11:12
Dokument/ AKP-ja nis procedurë disiplinore ndaj zyrtarit të saj, gazetari sjell detaje të reja

Gazetari kosovar, Arsim Halili ka shpalosur detaje të reja lidhur me me projektin afaristo - banesor në Lakrishtë.

Sipas Halilit, Agjencia Kosovare e Privatizimit ka inicuar procedurë disiplinore ndaj zyrtarit të saj për shkak se pa pëlqim ka bërë shënimin e kufijve të një parcele të administruar prej saj dhe të parcelës së Ndërmarrjes Publike Banesore SH.A. Prishtinë (NPB) në Lakrishtë, në lokacionin ku ndodhi skandali i shkatërrimit pa kontroll të azbestit me ekskavator.

Postimi i plotë:

(Kosova Sot Online)