Një truk i thjeshtë për pastrimin e kabinës së dushit

  • E.K /
  • 31 January 2022 - 10:57
Një truk i thjeshtë për pastrimin e kabinës së dushit

Pa pika dhe pa gurë gëlqereje!

Kabina e dushit është një zgjidhje praktike, veçanërisht për apartamentet e vogla ku banja është e ngushtë.

Por nuk ka pothuajse asnjë person që të mos nevrikoset duke fshirë dhe lustruar xhamin e dushit pas çdo përdorimi.

Pikat që rrjedhin nëpër xham shpesh lënë njolla dhe gurë gëlqereje, dhe më pas e gjithë banja duket e ndyrë dhe e çrregullt.

Për të parandaluar njollat në xhamin e kabinës së dushit, gjithçka që duhet të bëni është të kryeni një truk të provuar dhe të testuar që jep rezultate afatgjata.

Kur lani xhamin e brendshëm të kabinës së dushit, aplikoni pak vaj për fëmijë në një leckë të butë pambuku dhe më pas fërkojeni me forcë gotën nga fundi në majë.

Vaji do të ngjitet në xham dhe do të krijojë një shtresë të hollë mbrojtëse, kështu që njollat nga uji i fortë nuk do të shfaqen për një kohë të gjatë.

(Kosova Sot Online)