La Amerikën, kosovari sot kultivon 50 mijë fidane në Kosovë

  • E.K /
  • 07 May 2022 - 12:15
La Amerikën, kosovari sot kultivon 50 mijë fidane në Kosovë

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci ka vizituar sot një bujk i cili në vitet e 90-ta ka lënë Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe bashkë me famijen janë kthyer në vendlindje.

Selamiu sot është kultivues e prodhues i më shumë se 50.000 fidaneve të specave, domateve, trangujve dhe varieteteve të tyre.

Sipas Pecit ai përpos se punëtor i jashtëzakonshëm, ai njeh gjuhë të huaja dhe kjo për të është një pikë e fortë pasi që konsultohet dhe ndjek këshillat e ekspertve ndërkombëtar.

Postimi:

(Kosova Sot Online)