Pse e refuzuan Kurtin, çfarë thotë anëtarja e Kryesisë së LDK’së

  • E.K /
  • 29 June 2022 - 12:48
Pse e refuzuan Kurtin, çfarë thotë anëtarja e Kryesisë së LDK’së

Dihet se lëkura, flokët dhe thonjtë reagojnë ndaj çdo sëmundjeje. Por dihet më pak se për shkak të stresit, ndryshimit të peshës dhe anemisë, mund të bëhesh tullac në vetëm tre muaj.

Rënia e flokëve është një dukuri e përditshme për shumicën e njerëzve, kështu që u krijon probleme shtesë, si për shembull një vaskë e bllokuar, një tapet plot flokë e të ngjashme. 

Megjithatë, rënia e flokëve është një proces krejtësisht normal dhe i ndodh pothuajse të gjithëve. Megjithatë, është e rëndësishme të dini arsyet e rënies së flokëve dhe si t’i minimizoni ato.

Mesatarisht, një person humbet 80 flokë në ditë. Një studim i kryer në Britani zbuloi se humbja e flokëve është shumë më e zakonshme tek gratë sesa tek burrat dhe se një në tre gra ka probleme tepër të mëdha me rënien e flokëve.

(Kosova Sot Online)