Mërgimtari në aeroport: Dikur ju blejshim vetura, telefona e ora – por jo më

  • A.P /
  • 29 July 2022 - 20:31
Mërgimtari në aeroport: Dikur ju blejshim vetura, telefona e ora – por jo më

Si gjithmonë mërgimtarët vazhdojnë të jenë pjesë e rëndësishme kur bëhet fjalë për ekonominë e vendit.

Edhe këtë herë të intervistuar nga ekipi treguan për dhuratat dhe kontributin që ata japin vazhdimisht në vendlindjen e tyre.

Megjithëse ndryshe nga dikur ata nuk sjellin më dhurata të shtrenjta për më të dashurit e tyre.

(Kosova Sot Online)