Ambasadori Hovenier: Masat e Qeverisë për reciprocitet, plotësisht të koordinuara me komunitetin ndërkombëtar

  • G.G /
  • 02 August 2022 - 11:20
Ambasadori Hovenier: Masat e Qeverisë për reciprocitet, plotësisht të koordinuara me komunitetin ndërkombëtar

Ambasadori amerikan, Jeffrey Hovenier ka konfirmuar se vendimet e Qeverisë së Kosovës për reciprocitet për targa dhe dokuemntet e hyrje-daljeve ishin “plotësisht të koordinuara me komunitetin ndërkombëtar”.

Hovenier ka shkruar në Twitter se SHBA-ja mirëpret vendimin e liderëve të Kosovës për pezullimin e përkohshëm të këtyre masave të reciprocitetit.

“SHBA mirëpret vendimin e liderëve të Kosovës për ta pezulluar përkohësisht zbatimin e masave të reciprocitetit për targat dhe dokumentet për hyrje/dalje, të dyja masat janë plotësisht në përputhje me marrëveshjet e Brukselit dhe ishin të koordinuara me komunitetin ndërkombëtar”, shkroi ambasadori amerikan.

https://twitter.com/USAmbKosovo/status/1554393408004816897?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1554393408004816897%7Ctwgr%5E5ea436974b4092e79f1fd9ddfd0711291db87236%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazetaexpress.com%2Fambasadori-hovenier-masat-e-qeverise-per-reciprocitet-plotesisht-te-koordinuara-me-komunitetin-nderkombetar%2F

(Kosova Sot Online)