Mësuesit nuk i dëgjojnë thirrjet e Shpejtim Bulliqit, greva në Podujevë vazhdon

  • S.A /
  • 05 September 2022 - 12:10
Mësuesit nuk i dëgjojnë thirrjet e Shpejtim Bulliqit, greva në Podujevë vazhdon

Kryetarët e komunave të Kamenicës, Shtimes, Gjilanit e Podujevës, që drejtohen nga Lëvizja Vetëvendosje, dje ishin mbledhur në një takim, me thirrjen për mësimdhënëit që të fillojnë procesin mësimor. Por, edhe përkundër thirrjeve të pushtetit të Shpejtim Bulliqit, në Podujevë, të hënën nuk ka filluar mësimi.

Drejtorët e shkollave thanë se janë paraqitur një numër i vogël i mësimdhënësve në shkolla, por nuk kanë mbajtur mësim, dhe kanë vazhduar me grevën.Kryesindikalisti në këtë komunë, Fadil Halimi tha se greva po vazhdon me përjashtim të dy shkollave, ku disa mësues kanë mbajtur mësim. Halimi po ashtu tha se greva do të vazhdojë.

(Kosova Sot Online )