Shpallen rezultatet e zgjedhjeve të VV’së në Mitrovicë: Armend Muja fiton

  • A.P /
  • 26 September 2022 - 17:03
Shpallen rezultatet e zgjedhjeve të VV’së në Mitrovicë: Armend Muja fiton

Siç edhe pritej në krye të qendrës së VV’së është zgjedhur deputeti e këtij subjekti Armend Muja, Kryetare e GVV në qendër është zgjedhur, Arjeta Fejza, Kryetar i RVV në qendër është zgjedhur, Lorik Hysenaj.

Lëvizja VETËVENDOSJE! – Qendra Mitrovicë ka përfunduar suksesshëm procesin e brendshëm zgjedhor, me ç’rast falenderon të gjithë anëtarët dhe aktivistët për angazhimin e tyre dhe pjesëmarrjen e tyre në zgjedhjet e brendshme të organizatës tonë. Një proces demokratik, transparent dhe gjithpërfshirës, ashtu sikurëse e ka karakterizuar gjithnjë Lëvizjen VETËVENDOSJE!.

(Kosova Sot Online)