Pse ndërtesa e Qeverisë u ndriçua me ngjyra?

  • A.P /
  • 17 May 2023 - 22:33
Pse ndërtesa e Qeverisë u ndriçua me ngjyra?

Për të shënuar ditën ndërkombëtare kundër homofobisë, bifobisë dhe transfobisë, ndërtesa e Qeverisë së Kosovës sonte është ndriçuar, transmeton gazeta "Kosova Sot Online".

 Se a do të kalojë herën tjetër kur do të futet në votim në Kuvend,  Ligji i Kodit Civil, mbetet për tu parë.

 

(Kosova Sot Online)