Deputetja Kearns: Sot kam siguruar një pyetje urgjente për situatën në Kosovë

  • E.K /
  • 05 June 2023 - 15:10
Deputetja Kearns: Sot kam siguruar një pyetje urgjente për situatën në Kosovë

Deputetja e Parlamentit të Mbretërisë së Bashkuar, Alicia Kearns, njofton se ka kërkuar që sot të trajtohet çështja për situatën në Kosovë përgjatë punimeve të Dhomës së Ulët në Parlamentin e Mbretërisë së Bashkuar, përcjell “Kosova Sot Online”.

Pyetja e Kearns për Sekretarin e Shtetit për Punë të Jashtme do të fillojë në orën 16:30 sipas orës lokale në Kosovë.

Kaerns thotë se Mbretëria e Bashkuar ka një përkushtim historik dhe domethënës për Kosovën.

“Sot kam siguruar një pyetje urgjente për situatën në Kosovë.Mbretëria e Bashkuar ka një përkushtim historik dhe domethënës ndaj miqve tanë në Kosovë.Do të zhvillohet në orën 15:30”, ka njoftuar Kaerns.

(Kosova Sot Online)