Kryeministri Kurti del në terren, inspekton fillimin e punimeve të rrugës Prishtinë-Podujevë

  • S.A /
  • 03 July 2023 - 10:05
Kryeministri Kurti del në terren, inspekton fillimin e punimeve të rrugës Prishtinë-Podujevë

Kryeministri  Albin Kurti, i shoqëruar nga Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, zëvendësministri Hysen Durmishi, dhe kryetari i Podujevës Shpejtim Bulliqi kanë inspektuar fillimit e punimeve të rrugës Prishtinë-Podujevë, transmeton "Kosova Sot Online ".

"Kosova Sot Online )