Zhduket një 13 vjeçar në Fushë Kosovë, babai i tij thotë se nuk nuk dihet asgjë për fatin e tij

  • e.. /
  • 21 November 2023 - 09:05
Zhduket një 13 vjeçar në Fushë Kosovë, babai i tij thotë se nuk nuk dihet asgjë për fatin e tij

Një 13 vjeçar është zhdukur në Fushë Kosovë, përcjell “Kosova Sot Online”.

Ankuesi ka raportuar se djali i tij ka dalë nga shtëpia dhe nuk se nuk kanë informacione asgjë për fatin e tij.

Rasti është duke u hetuar nga policia.

“Rr. 17 Shkurti, Fushë Kosovë 16.11.2023 – 08:00. Ankuesi mashkull kosovar raporton se djali i tij i moshës 13 vjeçare ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për fatin e tij. Rasti nën hetime”, thuhet në njoftim.

(Kosova Sot Online)