Sot do të mbahet seanca e rigjykimit për vrasjen e Marigona Osmanit

  • E.K /
  • 24 May 2024 - 08:12
Sot do të mbahet seanca e rigjykimit për vrasjen e Marigona Osmanit

Sot do të mbahet seanca e rigjykimit për vrasjen e Marigona Osmanit, përcjell "Kosova Sot Online".

Seanca do të mbahej më 16 maj, por me kërkesë të mbrojtësve të të akuzuarve Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu, avokatëve, Skender Musa dhe Arbnora Shefkiu është shtyrë seanca e rigjykimit për vrasjen e Marigona Osmanit.

Në orën 10:00, të mbahet seancën gjyqësore në çështjen penale kundër të pandehurve të lartcekur.

(Kosova Sot Online)