Ja pse qeveritë nuk pranojnë ekzistimin e alienëve

  • A.P /
  • 13 shtator 2020 - 10:11
Ja pse qeveritë nuk pranojnë ekzistimin e alienëve

Me gjasë edhe ju, të paktën një herë në jetë, e keni pyetur veten sesi është e mundur që njerëzit të shohin dhe raportojnë aq shumë raste me UFO, e deri më tani thuajse asnjë qeveri, askush zyrtarisht nuk e ka pranuar, e lëre më dokumentuar ekzistimin e UFOve, respektivisht të alienëve. Friedman, një fizikan bërthamor amerikan, thotë se ka shumë arsye për këtë. Ai thotë se vetëm që nuk kemi parë diçka, nuk d.m.th. se nuk ekziston.

Ai thotë se qeveritë fshehin ekzistimin e alienëve për shumë arsye, si p.sh. studimi në qetësi i fluturakeve të alienëve, pastaj për ta fshehur këtë zbulim nga qeveritë rivale, për parandalimin e zhgënjimit dhe reagimeve të pamatura të njerëzve, etj. Sipas tyre, këto reagime do të çonin deri te një kaos i vërtetë ekonomik.  


(Kosova Sot Online)