Fisi Maja pretendon se bota do të shkatërrohet më 21 dhjetor

  • E.K /
  • 18 dhjetor 2020 - 14:18
Fisi Maja pretendon se bota do të shkatërrohet më 21 dhjetor

Kalendari Maja në teorinë Bonkers parashikon se bota do të shkatërrohet pak ditë para Krishtlindjeve, më 21 dhjetor.

Orbita e Jupiterit dhe Saturnit do afrohen aq shumë sa do të ngjajnë si një planet i vetëm. Një gjë e tillë, siç transmeton Sot, rastis me ditëlindjen e Pastorit evangjelist Pol Begley, i cili në bazë të kalendarit Maja hedh pretendime për fundin e botës.

Pasi Majat pretenduan se 21 dhjetori 2012 do të ishte fundi i botës, shumë studiues të teorive konspirative mendojnë se u përllogaritën gabim të tilla data, pasi në fakt mund të ndodhë tetë vjet më vonë, pra tani në 2020.

Theksojmë se evangjelistët kanë pasur pafund parashikime për fundin e shumë gjërave në të shkuarën, që fatmirësisht nuk kanë rezultuar të vërteta.

(Kosova Sot Online)