Dieta me limon premton humbjen e 10 kg për dy javë

  • E.K /
  • 04 September 2023 - 11:07
Dieta me limon premton humbjen e 10 kg për dy javë

Kjo dietë e çuditshme me limon është shumë e thjeshtë. Për çdo ditë duhet të pini lëng limoni dhe ujë për çdo ditë në lukth të thatë.

Dita 1 Lëng nga 1 limon përzier me 1 gotë ujë të thjeshtë.

Dita 2 Lëng nga 1 limon përzier me 2 gota ujë të thjeshtë.

Dita 3 Lëng nga 3 limonë përzier me 3 gota ujë.

Dita 4 Lëng nga 4 limonë përzier me 4 gota ujë të thjeshtë.

Dita 5 Lëng nga 5 limonë përzier me 5 gota ujë të thjeshtë.

Dita 6 Lëng nga 6 limonë përzier me 6 gota ujë të thjeshtë.

Dita 7 Lëngun nga 3 limonë përzier me 10 gota ujë të thjeshtë (shtoni 1 lugë mjaltë dhe e pini gjatë ditës).

Dita 8 Lëng nga 6 limonë përzier me 6 gota ujë të thjeshtë.

Dita 9 Lëng nga 5 limonë përzier me 5 gota ujë të thjeshtë.

Dita 10 Lëng nga 4 limonë përzier me 4 gota ujë të thjeshtë.

Dita 11 Lëng nga 3 limonë përzier me 3 gota ujë të thjeshtë.

Dita 12 Lëng nga 2 limonë përzier me 2 gota ujë të thjeshtë.

Dita 13 Lëng nga 1 limonë përzier me 1 gota ujë të thjeshtë.

Dita 14 Lëngun nga 3 limonë përzier me 10 gota ujë të thjeshtë (shtoni 1 lugë mjaltë dhe e pini gjatë ditës).

(Kosova Sot Online)