15 karakteristika të çmendura të fshehura në pajisjet ushtarake

  • 11 tetor 2019 - 14:17
15 karakteristika të çmendura të fshehura në pajisjet ushtarake

Njerëzit kanë projektuar pajisje për mijëra vjet dhe disa kanë karakteristika që me të vërtetë ishin jashtë kutisë.

Nga veshjet e padukshmërisë, deri te ekzoskelatet futuristike, ne nuk i miratojmë domosdoshmërisht disa prej këtyre praktikave historike, por ne jemi këtu për t’ju edukuar thjesht në të kaluarën.

(Kosova Sot Online)