Asnjëherë mos i hekurosni më rrobat: Truku i thjeshtë që i heqë rrudhat brenda pak minutave

  • E.K /
  • 11 September 2020 - 08:29
Asnjëherë mos i hekurosni më rrobat: Truku i thjeshtë që i heqë rrudhat brenda pak minutave

Nëse nuk keni edhe aq kohë por duhet të vishni rroba të hekurosura e pastruara mirë, atëherë ekziston një truk i thjeshtë që për pak minuta mund ta përfundoni këtë proces. 

Më e mira e këtij truku është se nuk kushton asnjë cent.

Thjesht duke i vendosur 2-3 kuba akulli në tharëse të rrobave dhe duke e vendosur atë në temperaturë të lartë, rrudhat në rroba largohen.

Persona të panumërt në internet e kanë testuar këtë metodë të pazakonshme, ndërkaq rezultatet kanë qenë impresionuese.

Por, si funksionon ky truk?

Magjia ndodh kur akulli shkrihet nga nxehtësia e makinës dhe shndërrohet në ujë e pastaj në avull, duke e kryer të njëjtën punë që do ta kishte kryer edhe hekuri.

Në esencë, tharësja e rrobave i avullos rrobat në atë mënyrë që ato të mos jenë të rrudhosura.

(Kosova Sot Online)