I ndezi 10,000 “petarde” përnjëherë, rezultati mahnitës

  • E.K /
  • 06 shkurt 2021 - 13:56
I ndezi 10,000 “petarde” përnjëherë, rezultati mahnitës

Mos e provoni këtë në shtëpi edhe nëse ju duket interesante, pasi videoja është krijuar për arsye shkencore dhe argëtuese.

Shikojeni rezultatin kur ndizen 10,000 “petarde” përnjëherë.

(Kosova Sot Online)