Ia bëri një foto kufjeve me ‘Zoom’ e tmerrshme çka kapi aparati!

  • E.K /
  • 06 mars 2021 - 12:55
Ia bëri një foto kufjeve me ‘Zoom’ e tmerrshme çka kapi aparati!

Kur shikojmë kufjet përmes syrit të kamerës dhe zmadhimit të madh, shohim se sa të pista janë ato.

Përndryshe sfida e vërtetë është pastrimi i tyre i mirë, pasi ato janë kaq të vogla.

Opsioni i zmadhimit në kamera ose kamera e bën këtë punë shumë më të lehtë.

(Kosova Sot Online)