100 maskat më qesharake për mbrojtje nga COVID-19

  • E.K /
  • 28 August 2021 - 15:59
100 maskat më qesharake për mbrojtje nga COVID-19

Në shumë vende të botës, me shfaqjen e virusit COVID-19, u bë obligative edhe mbajtja e maskës për mbrojtje nga ky virus.

Njerëzit e shfytëzuan edhe këtë mundësi për të argëtuar vetën, por  edhe të tjerët, duke krijuar kështu maska qesharake.

Në krijimin e tyre, ata përdorën ide të ndryshme qesharake, por edhe të çmendura dhe të frikshme.

Më poshtë mund të shihni 100 maskat më qesharake për mbrojtje nga COVID-19:

(Kosova Sot Online)