Si ishin dhe si duken tani të famshmit pas ndryshimit të modelit të flokëve

  • 19 tetor 2019 - 15:16
Si ishin dhe si duken tani të famshmit pas ndryshimit të modelit të flokëve

Ndryshimet janë gjithmonë të mirëseardhura  e sidomos ato më dukej.

Edhe emrat e njohur nuk hezitojnë që herë pas here që të sjellin risi në ‘look-un’ e tyre.

Faqja e njohur Bright Side ka sjellur listën me 15 personave të famshëm, që ndryshuan modelin e tyre të flokëve dhe dukeshin komplet më ndryshe.

Më poshtë dallimet para dhe pas:

(Kosova sot Online)