I erdhi në majë të hundës! Xhensila reagon ndaj akuzave për operacione plastike: Jam njeri publik por …

  • G.G /
  • 28 shtator 2020 - 13:41
I erdhi në majë të hundës! Xhensila reagon ndaj akuzave për operacione plastike: Jam njeri publik por …

Këngëtarja shumë e dashur për publikun Xhensila Myrtezaj ka reaguar si rrallëherë rreth akuzave për operacionet plastike që ka parë nëpër rrjete.

Ajo ka publikuar në profilin e saj disa foto nga performancat te “Gjeniu i vogel 1” duke bërë të dukur gjithashtu se ajo ka ruajtur po ato tipare dhe mbetet e paprekur nga ndërhyrjet.

Ajo shprehet se nuk ka aspak respekt për shpifjet dhe madje thotë se askush nuk ka të drejtë të vjelli vrerë mbi imazhin e saj.

Këngëtarja shkruan se Xhensilen e vërtetë kur fiken kamerat e njohin vetëm familja dhe miqtë.

“Jeta eështeë e bukur dhe kur them keëteë nuk harroj teë peërfshij sakrificat. Nuk kam kujtime teë kapura nga aparati fotografik nga periudha e feëmijeëriseë sepse nuk jam rritur neë njeë familje me mundeësi peër teë meë shkrepur foto. Imazhet e mia teë para janeë ato qeë dokumentojneë dashurineë time peër muzikeën, imazhe nga emisionet ku kam marreë pjeseë. Kamera meë ka njohur si keëngeëtare dhe sot meë sheërben si mjet i njeë lufte qeë ashtu si cëdo lufteë, eështeë e padrejteë…

Fytyra dhe trupi im neë mosheën e keëtij momenti praneë Alketa Vejsiut, janeë po aq teë paprekura nga operacionet plastike sa sot. Kam trokitur neë parukeri e neë palesteër dhe kam daleë entuziaste peër reagimin e publikut, publikun qeë dua ta mbush me dashurineë time. Megjithateë njereëzit kaneë hedhur neë ereë cëdo dereë shpifjeje dhe uneë nuk kam reaguar. Ndeërkoheë jam njeri dhe jam njeri publik por kjo nuk i jep teë drejteën askujt qeë teë vjelleë mbi imazhin tim (e të askujt) meërzitjet dhe mllefet personale. Shumeë e shohin imazhin e Xhensileës nga kamera por Xhensileën kur kamerat fiken e njohin veteëm teë afeërmit dhe miqteë.

Kam respekt peër skepticizmin, kam respekt peër pyetjet e sinqerta por nuk kam respekt peër fenomenin e shpifjes pa maseë veteëm sepse peërtohet qeë teë veëzhgohet peërpara se teë flitet. Mund të shkruaj më shumë por në fund të ditës, unë mbi të gjitha flas me ata që më njohin pa bërë fjalime: me Zotin dhe me njerëzit që më duan.

Keëteë postim dua ta mbyll duke ndareë dhe dy gjeëra teë tjera: dua teë ndaj krenarineë peër rrugeëtimin e keësaj vajzeës qeë i shkeëlqenin syteë nga lumturia e atij momenti dhe të ndaj me fansat e mi mallin peër t’ju kthyer skeneës sapo muzikës t’i jepet seërish hapeësireë”, ka shkruar Xhensila Myrtezaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeta eështeë e bukur dhe kur them keëteë nuk harroj teë peërfshij sakrificat. Nuk kam kujtime teë kapura nga aparati fotografik nga periudha e feëmijeëriseë sepse nuk jam rritur neë njeë familje me mundeësi peër teë meë shkrepur foto. Imazhet e mia teë para janeë ato qeë dokumentojneë dashurineë time peër muzikeën, imazhe nga emisionet ku kam marreë pjeseë. Kamera meë ka njohur si keëngeëtare dhe sot meë sheërben si mjet i njeë lufte qeë ashtu si cëdo lufteë, eështeë e padrejteë... Fytyra dhe trupi im neë mosheën e keëtij momenti praneë Alketa Vejsiut, janeë po aq teë paprekura nga operacionet plastike sa sot. Kam trokitur neë parukeri e neë palesteër dhe kam daleë entuziaste peër reagimin e publikut, publikun qeë dua ta mbush me dashurineë time. Megjithateë njereëzit kaneë hedhur neë ereë cëdo dereë shpifjeje dhe uneë nuk kam reaguar. Ndeërkoheë jam njeri dhe jam njeri publik por kjo nuk i jep teë drejteën askujt qeë teë vjelleë mbi imazhin tim (e të askujt) meërzitjet dhe mllefet personale. Shumeë e shohin imazhin e Xhensileës nga kamera por Xhensileën kur kamerat fiken e njohin veteëm teë afeërmit dhe miqteë. Kam respekt peër skepticizmin, kam respekt peër pyetjet e sinqerta por nuk kam respekt peër fenomenin e shpifjes pa maseë veteëm sepse peërtohet qeë teë veëzhgohet peërpara se teë flitet. Mund të shkruaj më shumë por në fund të ditës, unë mbi të gjitha flas me ata që më njohin pa bërë fjalime: me Zotin dhe me njerëzit që më duan. Keëteë postim dua ta mbyll duke ndareë dhe dy gjeëra teë tjera; dua teë ndaj krenarineë peër rrugeëtimin e keësaj vajzeës qeë i shkeëlqenin syteë nga lumturia e atij momenti dhe të ndaj me fansat e mi mallin peër t’ju kthyer skeneës sapo muzikës t’i jepet seërish hapeësireë. ♥ë #gjeniuivogel

A post shared by Xhensila Myrtezaj (@xhensilamyrtezaj) on

(Kosova Sot Online)