Një trup si të Jennifer Lopez, ushtrimet që duhet të bëni çdo ditë

  • E.K /
  • 29 shtator 2020 - 13:47
Një trup si të Jennifer Lopez, ushtrimet që duhet të bëni çdo ditë

Ajo është 50 vjeçe dhe ka një nga trupat më të bukur në tëë gjithë botën e spektaklit. Kush mund të ishte tjetër përveç se Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez pa dyshim që ka gjene të mira, por ajo gjithashtu punon shumë fort për të ruajtur format trupore.

Dihet që J.Lo është një adhuruese e madhe e fitnesit dhe për të qëndruar në formën më perfekt ajo stërvitet çdo ditë.

Sigurisht, trajnimet e vallëzimit dhe përgatitjet për shfaqje i kontribuojnë shumë formave të saj të përgjithshëm.

Më poshtë mund të shikoni një program 20-minutësh që është shumë efektiv, që shërben për djegien e shumë kalorive duke përfshirë muskujt.

(Kosova Sot Online)