Baba i tyre u nda nga nëna dhe iku në Gjermani, ja kush është njerka e Adelina dhe Zanfina Ismailit

  • G.G /
  • 11 November 2020 - 10:27
Baba i tyre u nda nga nëna dhe iku në Gjermani, ja kush është njerka e Adelina dhe Zanfina Ismailit

Adelina dhe Zanfina Ismaili prej se kanë qenë shumë të reja kanë jetuar pa babain e tyre.

Në vitet e 90-ta, babai i tyre Rexhep Ismaili kishte migruar në Gjermani për një jetë më të mirë, e si duket atje edhe e kishte takuar guan e dytë të tij.

Me të ai është akoma, por në Kosovë la ish gruan e tij Monën tashmë të ndjerën me tri vajza, Adelinën, Emën dhe Zanfinën.

E vajzat e Rexhepit dhe Monës u rritën dhe u bënë ndër femrat më të njohura dhe të dashura në vendin tonë. Ato tanimë sikur nuk kanë nevojë për asgjë në këtë jetë, ngase të gjitha gjërat janë mësuar që t’i bëjnë vet, pa prezencën e babit të tyre.

Por, të gjithë dëshironi të dini se kush është njerka e këngëtareve tona që ju i pëlqeni aq shumë.

(Kosova Sot Online)