Kida, Marina dhe Nora na paskan gënjyer kaq bukur!

  • G.G /
  • 16 November 2020 - 08:04
Kida, Marina dhe Nora na paskan gënjyer kaq bukur!

Tashmë jemi mësuar që vajzat e showbizit nuk i shohim një ditë me të njëjtin look, që nga ngjyra flokëve, tek prerjet e modelet e ndryshme. Shpeshherë këto ndryshime janë realizuar falë parukeve apo zgjatimeve të flokëve. Mirëpo Kida, Marina dhe Nora na gënjyen bukur këtë javë duke na bërë të mendojmë se kanë prerë baluke.

Në fakt e vërteta qëndron se të tre vajzat as nuk i kanë prekur gërshërët me dorë! Ato kanë realizuar një model të tillë flokësh duke përdorur flokët e tyre, e më saktë fundin e flokëve. Video e mëposhtme e ilustron më së miri këtë truk që mund ta bëni edhe ju.

(Kosova Sot Online)