Të gjithë mendojnë se janë motra, por jo kanë 23 vite diferencë, e gjeni dot kish është vajza dhe kush nëna`?

  • G.G /
  • 05 dhjetor 2020 - 10:47
Të gjithë mendojnë se janë motra, por jo kanë 23 vite diferencë, e gjeni dot kish është vajza dhe kush nëna`?

Nënë e bijë, të cilat ngjasojnë si motra, lenë vazhdimisht të huajt të habitur kur zbulojnë diferencën prej 23 vitesh mes tyre.

Joleen Diaz, 43 vjeç dhe vajza e saj 19 vjeçare Meilani Parks, jetojnë në një apartament të vogël në Kaliforni të SHBA-së. Nënë e bijë nuk kanë vetëm një ngjashmëri për t’u admiruar por edhe një marrëdhënie jashtëzakonisht të ngushtë. Joleen zbulon sekretin për të pasur një lëkurë rinore po aq sa e bija.

“Kam jetuar gjithmonë një mënyrë jetese të shëndetshme dhe aktive. Unë rrallë pi alko ol, pushoj shumë dhe ha një dietë të ekuilibruar, mjaft të shëndetshme. Fillova të kujdesesha për lëkurën time në një moshë të re, diku rreth 12 ose 13 vjeçe.

“Duke jetuar në Kaliforni, mbrojtja nga dielli është natyrisht thelbësore. Unë përdor absolutisht rrezatimin e diellit, çdo ditë, madje edhe në ditë me re dhe me shi. Unë gjithashtu përdor një serum me vitaminë C në mëngjes dhe në darkë”, tha ajo.

(Kosova Sot Online)