Më e mirë e ëma se e bija! Do mbeteni pa fjalë se si duket nëna e Genta Ismailit, me barkun jashtë dhe….

  • G.G /
  • 22 December 2020 - 10:46
Më e mirë e ëma se e bija! Do mbeteni pa fjalë se si duket nëna e Genta Ismailit, me barkun jashtë dhe….

Nëna e Gentës i ‘rrëzon’ vajzat e estradës, me kërthizë jasht e pantolla të shqyer.

Ndërkohë që edhe nëna e Gentës në anën tjetër nuk po ia ndan luksit.

Madje, ajo në imazhim e fundit është shfaqur e veshur si vajzë e re. Sa vjehërr moderne ka Usta, dhëndri truk i familjes Ismajli.

(Kosova Sot Online)