Miley Cyrus rrëfehet hapur se atë e tërheqin femrat më shumë se meshkujt

  • G.G /
  • 19 janar 2021 - 14:04
Miley Cyrus rrëfehet hapur se atë e tërheqin femrat më shumë se meshkujt

Miley Cyrus ka zbuluar se atë e tërheq gjinia e njëjtë.

Miley Cyrus tha se marrëdhëniet me gratë “kishin më shumë kuptim” për të sesa me burra për shkak të tipit të saj “dominues” të personalitetit.

Duke folur gjatë një episodi të ri të ‘podcastit’, “Call Her Daddy”, Cyrus tha: “Marrëdhëniet femërore kanë më shumë kuptim për mua, sepse roli që isha në mua kishte më shumë kuptim, sepse ishte si” Epo nuk do të jetë kjo gjë e çuditshme e , si, mirë unë paguaj për gjithçka “.

Fjalët e saj vijnë një vit pasi Cyrus tha se gratë “nuk duhet të jenë homoseksuale”, duke nënkuptuar seksualitetin është një zgjedhje. “Ka burra të mirë atje, djema, mos u dorëzoni. Ju nuk duhet të jeni homoseksual,” tha Cyrus në një video në Instagram Live.

Këngëtarja dhe aktorja më vonë sqaroi deklaratën e saj në Twitter.

Cyrus, 27, tha se ajo ishte tërhequr nga femrat para se të ndjente tërheqje seksuale ndaj burrave, duke thënë “Unë i bëra shumicën e miqve të mi vajza të lidheshin me mua”, dhe “hera e parë që lidhja ndonjëherë me dikë ishte me një vajzë , dy prej tyre “.

“Më dukej sikur po zgjidhja partnerë nga ankthi”, tha Cyrus. “Unë nuk dua të zgjedh me kë do të jem, nga ankthi ose frika ose stereotipet. Unë kam nevojë për të gjetur një djalë i cili është mjaft i sigurt në vetvete se ai është në rregull që unë jam si mashkullor dhe i fortë dhe ka shumë cilësi për mua që priren të shoqërohen më shumë me rolin mashkullor”.

(Kosova Sot Online)