Megan adhuron takimet më shumë djem

  • A.P /
  • 03 mars 2021 - 21:33
Megan adhuron takimet më shumë djem

“Jam një adhuruese e takimeve të dashurisë”, ka thënë Megan Barton Hanson derisa për herë të parë ka marrë rolin e kolumunistet për seks derisa ajo ka treguar se është bllokuar nga takimet e shpeshta në aplikacionin Hinger

Ajo është e njohur për atë se flet publikisht për përvojat e saj seksuale.

Megan Hanson ka shkruar kolumnen e parë për Vice dhe në këtë të parën ajo ka treguar se kishte pasur takime dashurie serike gjatë vetizolimit.

Ylli i Love Island (26), e cila mbetet beqare pas ndarjes nga Demi Sims, po ashtu ka treguar se si ajo është bllokuar nga aplikacioni i takimeve të dashurisë Hinge për shkak se ata “kishin menduar se ajo ishte veç karrem për të”. 

Image

(Kosova Sot Online)