Nëna e Erës e Norës nuk i lë vend imagjinatës, poston foto gjysmënudo nga vaska

  • G.G /
  • 26 mars 2021 - 10:20
Nëna e Erës e Norës nuk i lë vend imagjinatës, poston foto gjysmënudo nga vaska

Nëna e Norës, Nitës e Erës, tre vajzave të famshme të showbizit, po e jeton këndshëm jetën.

Nuk është nga ato gra që e pëlqejnë vetëm jetën e luksit, që duan të duken e të bijën në sy patjetër.

Syzana, është modeste dhe nuk i pëlqen që të bëjë jetë më speciale.

Ajo, është zonjë e fisme dhe pa dëshirën për të qenë në qendër të vëmendjes.

Së fundmi Syzana shfaqet duke u relaksuar në vaskë.

(Kosova Sot Online)