Ndryshim i pabesueshëm, shndërrimi i Tunës para dhe pas….(Foto)

  • G.G /
  • 10 prill 2021 - 11:51
Ndryshim i pabesueshëm, shndërrimi i Tunës para dhe pas….(Foto)

Si shumë VIP-a shqiptarë edhe Tuna nuk i ka rezistuar operacioneve plastike,shkruan Kosova Sot.

Nga fotot përgjatë karrierës së këngëtares së njohur shqiptare nga Maqedonia vërehet se ka kryer disa ndërhyrje në fytyrën e saj.

(Kosova Sot Online)